PRODUKTUDVIKLERE TIL MEKANISK KONSTRUKTION

PRODUKTUDVIKLERE TIL MEKANISK KONSTRUKTION

Valcon Design øger konstant sine aktiviteter inden for robust design i ind- og udland og søger nu maskiningeniører med konsulentprofil til udvikling af mekaniske konstruktioner.

Den globale konkurrence med øget prispres stiller skærpede krav til robust design. Vores kunder har fokus på nytænkning og optimering af den eksisterende produktudvikling og projekteksekvering. Ved co-development med kunden og indførelse af strukturerede metoder har Valcon Design en solid erfaring i at forbedre lønsomheden i virksomheden. Med afsæt i Six Theta® paradigmet sætter vi tal på den ideelle konstruktion og produktarkitekturens følsomhed. Vi udvikler produktarkitekturer med lav følsomhed og giver rum til større varians i produktionen for de enkelte komponenter – således øget pålidelighed og mulighed for markante kostreduktioner samt forlængelse af konstruktionens levetid. 

Valcon Designs ydelser inden for mekanisk konstruktion består primært af:Avanceret mekanisk konstruktion inden for automotive, offshore-, medico- og industrisegmenterne dækkende både lav- og højvolumen produktion

Valcon Design er initiativtager og udvikler af nye fag på master level inden for robust design til Danmarks Tekniske Universitet byggende på nyudviklede metoder. Denne dybe faglighed danner også rammerne for efteruddannelse af egne konsulenter, som prioriteres højt i en travl dagligdag. 

DIT ARBEJDESOMRÅDE

Du vil sammen med dine kolleger komme til at arbejde tæt sammen med kunden og levere konsulentydelser inden for mekanisk konstruktion i R&D og produktion. Du vil ligeledes blive aktivt involveret i den løbende udvikling af robust design. Der vil blive lagt et program for dig, hvor du opkvalificeres med de nyeste metoder inden for robust design, som herefter bliver en naturlig del af din produktudviklingsværktøjskasse. 

DIN PROFIL 

Print